Comisia Europeana a lansat Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene

Comisia Europeana a lansat „Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene”, care identifica si recunosc cei mai de succes promotori ai intreprinderii si antreprenoriatului in Europa, expun cele mai bune politici si practici antreprenoriale, sporesc constientizarea valorii adaugate de antreprenoriat, incurajeaza si inspira potentialii antreprenori.

Prin aceasta initiativa, DG Intreprinderi si Industrie doreste sa rasplateasca initiativele care faciliteaza afacerile, in special prin recunoasterea importantei antreprenoriatului. Statele membre pot transmite propunerile pana la data de 1 iulie 2016.

In Romania, Punctul Unic de Contact pentru competitia „Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene” functioneaza in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, acesta avand atributii in organizarea etapei nationale a competitiei si promovarea castigatorilor la Comisia Europeana.

Termenul de depunere a solicitarilor de catre candidatii din Romania este de 20.06.2016.

Pentru mai multe detalii despre aceasta competitie, click aici

Coordonatele Punctului National de Contact sunt urmatoarele: Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Calea Victoriei nr. 152, sector 1, cod 010096.
Persoana de contact: Ovidiu Horatiu Voinea, tel. 021 20 25 288, 0755 024 885, 0722 527 393, e-mail:ovidiu_voinea@imm.gov.ro.

Sursa: Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri