Despre Noi

1436100Compania a luat fiinta in anul 2006 in Ciudad Real, Spania, fiind urmarea fireasca a unui proiect antreprenorial, castigator al premiului I din cadrul concursului IDEA din acelasi an. Concursul IDEA reuneste an de an tinerii antreprenori din Castilla La Mancha (Spania), oferind acestora informatiile si instrumentele necesare pentru a pune bazele unei noi initiative comerciale.

Initial, obiectul de activitate al acestei societati a fost adaptarea modelului spaniol, cel mai de succes model de absorbtie de fonduri europene, la realitatile si necesitatile din Romania.

In anul 2007 s-a constituit Global Commercium Development cu sediul in Bucuresti, ca urmare a oportunitatilor aparute dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Oportunitatile vizate au fost in special cele legate de investitii si export precum si de scrierea si gestionarea de proiecte finantate prin fondurile structurale si de coeziune in parteneriat cu firme si institutii publice spaniole, dezvoltandu-se astfel relatiile economice bilaterale intre Spania si Romania.

Obiectivul companiei este acela de a sprijini partenerii care au in derulare proiecte europene  in realizarea activitatilor si atingerea indicatorilor prevazuti in proiecte. Totodata, Global Commercium este unul dintre beneficiarii care implementeaza cu succes proiecte strategice si grant cu dimensiune regionala, nationala si  europeana.

 

Din punct de vedere profesional, echipa Global Commercium beneficiaza de o vasta experienta in domenii precum elaborarea si managementul proiectelor, planificare  strategică,  managementul resurselor umane, formare, achiziții publice, marketing, antreprenoriat si economie socială.